Ce zonă a României a fost recomandată de Euronews Travel: „Pare desprinsă din basme“

Ce zonă a României a
fost recomandată de Euronews Travel: „Pare desprinsă din basme“

Zonă a României recomandată de Euronews Travel

EuroNews Travel recoamndă iubitorilor de călătorii una din cele mai frumoase zone ale României. „Aceste sate pot părea desprinse din basmelor, dar sunt locuri din viaţa reală“, notează jurnaliştii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jurnaliştii EuroNews recomandă la rubrica de călătorii regiunea Maramureşului. Publicaţia arată că multe din clădirile şi bisericile locului, vechi de peste 400 de ani, se află pe lista patrimoniului mondial UNESCO.

„Regiunea îndepărtată din nord-vestul României, Maramureş, are un stil arhitectural unic, cu biserici înalte, în formă de turn şi acoperişuri care împodobesc peisajul. Aceste sate pot părea desprinse din basmelor, dar sunt locuri din viaţa reală.“

„Descoperiţi bisericile gotice unice din îndepărtata regiune a Maramureşului” este titlul articolului scris de Euronews, care îi îndeamnă pe străini să viziteze acest ţinut desprins din poveste.


Nu este singura postare de Euronews Travel din ţara noastră. Pe contul de Instagram al rubricii a fost încărcat un alt video, filmat tot în România.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările