Zodii care nu au noroc în dragoste

Zodii care nu au
noroc în dragoste

Zodii care nu au noroc în dragoste. Nativii din zodia Scorpion se numără printre cei „condamnaţi” la singurătate FOTO: Shutterstock

Zodii care nu au noroc în dragoste. „Norocul ţi-l faci cu mâna ta“, spune o zicală, dar lucrurile nu stau chiar aşa când vine vorba de dragoste. Influenţa astrelor asupra iubirii nu este de neglijat, unii nativi ai horoscopului fiind mai ghinionişti decât alţii la acest capitol.

Ştiri pe aceeaşi temă

În dragoste, influenţa astrelor are o importantă mai mare decât am crede, astfel că unele zodii se pot considera mai norocoase decât altele în găsirea sufletului-pereche.

Zodii care nu au noroc în dragoste. Taurii, cei mai ghinionişti

Dintre toate semnele zodiacale, Taurul este cel mai puţin norocos în dragoste. Ghinionul îi „loveşte“ pe nativii din această zodie exact când se aşteaptă mai puţin, după relaţii de ani buni, conform astrowikia.com. O ceartă sau un moment de neatenţie dus adesea la destrămarea unei frumoase poveşti de dragoste. Deşi sunt loiali şi îşi apreciază foarte mult partenerii, Taurii se împotrivesc schimbărilor, iar lucrul acesta poate fi sursa unor dispute în cuplu.

Gemenii, din floare-n floare, se numără printre zodiile care nu au noroc în dragoste

Comportamentulu nativilor din zodia Gemeni este motivul pentru care aceştia nu se bucură de succes în iubire. Mai exact, Geamenilor le place să zboare din floare-n floare, iar acesta este motivul pentru care cu greu reuşesc să înfiripe o relaţie serioasă, pe termen lung. Pe de altă parte, dacă vor porni în căutarea iubirii, vor avea şanse mari de a o găsi.

Racii sunt prea retraşi, şi ei aparţin de zodiile care nu au noroc în dragoste

Pentru nativii născuţi în zodia Racului, dispoziţia schimbătoare este o sursă de probleme în viaţa amoroasă. Ei trec brusc de la optimism la stări negative, iar gândurile negre îşi pun amprenta asupra relaţiei de cuplu. Mai retraşi din fire, nativii Rac trebuie să facă eforturi pentru a cunoaşte oameni noi şi a înfiripa relaţii dacă ăşi doresc să aibă alături un partener de viaţă.

Zodii care nu au noroc în dragoste. Balanţa are aşteptări ridicate

Printre zodiile ghinioniste în dragoste se numără şi Balanţele. Pretenţioase din fire, acestea sunt mereu în căutarea perfecţiunii, au aşteptări foarte mari de la partenerul de viaţă şi şanse la fel de mari să rămână singure. Dacă nu ar mai fugi după un ideal şi ar visa mai puţin la prinţi şi prinţese, Balanţele ar putea avea ceva mai mult succes în dragoste.

Zodii care nu au noroc în dragoste. Scorpionul nu face compromisuri

Nativii născuţi sub semnul Scorpionului sunt irezistibili sexului opus şi nu întâmpină probleme în găsirea unui partener. Cu toate acestea, punctul său forte, şi anume că sunt lideri înnăscuţi, cu o determinare mai mare decât a oricărei alte zodii, devine un dezavantaj în viaţa amoroasă. Determinarea poate merge până la încăpăţânare, iar lipsa de disponibilitate a Scorpionului în a face compromisuri duce adesea la destrămarea relaţiilor încă din stadii incipiente.  

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările