VIDEO Ice Bucket Fail: arsuri, lovituri şi momente jenante. Cele mai nereuşite duşuri cu gheaţă

VIDEO Ice Bucket
Fail: arsuri, lovituri şi momente jenante. Cele mai nereuşite duşuri cu gheaţă

Un american şi-a ars părul după ce a încercat să se dea în spectacol FOTO: Captură YouTube

Oameni din toată lumea au dat curs provocării „găleata cu apă“ în ultimele săptămâni, dar unii dintre ei au încercat să sfideze legile fizicii şi ale logicii. Rezultatul: arsuri, căzături, vânătăi şi multe momente penibile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Internetul este plin de filmuleţe postate de cei care s-au alăturat fenomenului „Ice Bucket Challenge“, din solidaritate cu cei aflaţi în suferinţă sau doar pentru a se da în spectacol. Printre aceste materiale video se numără multe duşuri reci nereuşite, care s-au lăsat cu vânătăi şi arsuri.

Poate cel mai nereuşit dintre ele este al unui american care şi-a ars părul după ce a încercat o altă „abordare“ a provocării. După ce a fluturat steagul unei confederaţii americane, bărbatul a dat foc pălăriei de pe cap, urmând ca un prieten să stingă flăcările cu o găleată cu apă. Doar că lucrurile nu au decurs conform planului şi tot capul i-a fost cuprins de flăcări. La sfârşitul filmuleţului, se poate auzi cum bărbatul se plânge prietenului că şi-a distrus părul.

John Townsend, un bărbat din Irlanda care a dat curs provocării găleţii cu apă, şi-a dorit să facă această experienţă memorabilă. Nu s-a mulţumit cu apa dintr-o găleată, aşa că a continuat duşul rece cu cea din cuva unui excavator. Apa l-a lăsat, însă, fără pantaloni în faţa camerei de filmat.

 

Despre Therese Todd, o studentă de 19 ani din SUA, presa a scris săptămâna trecută că ar fi murit după ce găleata cu apă aruncată de un prieten de la balcon a doborât-o la pământ şi i-ar fi rupt gâtul. Tânăra nu şi-a pierdut viaţa în urma acestui incident, dar filmuleţul a ajuns viral pe internet. După câteva investigaţii, medicii i-au spus că nu are niciun traumatism.

 

Bărbatul din următorul filmuleţ a aflat pe pielea lui că experienţa Ice Bucket poate fi şocantă. Foarte curajos la începutul filmării, „echipat“ cu ochelari de înot şi indispensabili albi, el a suferit un „accident“ jenant, la care a asistat şi fiica lui.


Iată o compilaţie cu alte duşuri reci nereuşite, unde protagoniştii au reuşit să se facă remarcaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările