Un apartament din Râmnicu Vâlcea cu multe spaţii de depozitare smart şi mobilă la comandă

Un apartament din Râmnicu Vâlcea cu multe spaţii de depozitare smart şi mobilă la comandă

Într-o amenajare de interior, nuanţele neutre te ajută să obţii un decor plăcut vizual, potrivit pentru mai multe gusturi şi care nu se va demoda prea curând. Apartamentul de faţă, amenajat în 2020 în Râmnicu Vâlcea, ilustrează pe deplin acest lucru. Acesta a fost amenajat într-un stil contemporan-minimalist, cu multe spaţii de depozitare, încât să ofere o bună funcţionalitate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Apartamentul are o suprafaţă utilă de 110 metri pătraţi, distribuiţi în trei camere. Livingul, dormitorul matrimonial şi bucătăria au deschidere către terase. Familia cu o fetiţă adolescentă a ştiut de la început că îşi doreşte o amenajare modernă, în nuanţe neutre. Pentru designul de interior au apelat la arhitecta Cristiana Zgripcea, care a lucrat împreună cu arhitectul Alexandru Morar şi studentul la arhitectură Sabri Murat. Proiectul a fost gata în patru luni.
 
 
 
Locuinţa era în stadiul la gri atunci când au cumpărat-o de la dezvoltator, cu instalaţiile sanitare şi electrice deja trasate, aşadar arhitecţii nu au putut să le schimbe, dar au putut să aleagă finisajele şi sanitarele dorite. Apartamentul are spaţii largi şi o compartimentare frumoasă, cu un hol generos de 18 metri pătraţi.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările