Topul celor mai demonici bărbați din istorie. Un român ocupă locul al patrulea

Topul celor mai demonici bărbați din istorie. Un român ocupă locul al patrulea

Adolf Hitler

Un site care se ocupă cu unele dintre cele mai ciudate topuri a realizat un clasament al celor mai răi oameni din toate timpurile. Lista nu a fost însă întocmită în funcție de număr crimelor pe care aceștia le-au realizat, ci în funcție de brutalitatea acțiunilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Autorul materialului de pe site-ul listverse a inclus și un român în top, Vlad Țepeș ocupând locul al patrulea. Iată mai jos topul:

Josef Stalin

Cel mai diabolic om al istoriei este văzut Stalin, de numele căruia se leagă între 10 și 60 milioane de morți.

Adolf Hitler

Hitler este responsabil de moartea a peste șase milioane de evrei din întreaga lume, dar și de uciderea a altor câteva zeci de milioane de persoane, din cauza urei sale rasiale.

Ivan cel Groaznic

Este primul domnitor al rusiei care s-a intitulat țar și a ucis mai multe persoane, printre care și pe propriul său fiu.


Vlad Țepeș

Cei de la listverse îl caracterizează pe Țepeș ca fiind cel care a constituit muza romanului Dracula. Mai mult, autorii materialului afirmă că Vlad Țepeș este privit în România ca un prinț cu un bun simț al justiției și este cunocsut pentru legendele pedepselor sale crunte.

Pol Pot

Liderul khmerilor roșii ocupă locul al 5-lea, fiind acuzat de asasinarea a două milioane de cambodgieni.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările