Zodiile care vor avea ghinion în 2020

Zodiile care vor avea ghinion în 2020

Pentru trei dintre zodii astrele par să nu se alinieze în niciun fel în anul care urmează, astfel că 2020 le va aduce ghinioane în toate planurile. Fie că este vorba de bani, fie de dragoste, aceşti nativi vor avea ceva de furcă astfel încât să reuşească să se tempereze şi să îşi pătreze calmul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Horoscop 2020. Iată care sunt cele 3 zodii urmărite de ghinion în 2020.
 
1. Rac
Nativii zodiei Rac ar trebui să se pregătească, deoarece 2020 va fi un an dificil pentru ei. Va fi nevoie de mult efort ca să obţină ceea ce vor. De foarte multe ori, vor apărea oameni care vor încerca să îi tragă în jos, scrie a1.ro.
 
2. Balanţă
Anul 2020 nu se anunţă a fi unul simpatic nici pentru nativii zodiei Balanţă! Nu trebuie să se bazeze deloc pe noroc, deoarece acesta va lipsi cu desăvârşire!
 
Nici vorbă de vreo investiţie sau vreo acţiune riscantă – pe orice plan! Acestor nativi le este recomandat să meargă doar la sigur!
 
3. Berbec
Nativii zodiei Berbec vor simţi că întregul Univers va fi împotriva lor! Vor fi multe momente de disperare pentru aceşti nativi, cărora pur şi simplu nu li se vor alinia astrele.
 
Acestor nativi le este recomandat să îşi păstreze calmul, ba chiar să aibă o doză de indiferenţă, deoarece cu cât vor lupta mai tare pentru ceva, cu atât mai mult vor înrăutăţi situaţia.
 
Citeşte şi:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: