Tinereţe fără bisturiu: S-a lansat tratamentul care îţi întinereşte genunchii fără intervenţii chirurgicale

Tinereţe fără bisturiu: S-a lansat tratamentul care îţi întinereşte genunchii fără intervenţii chirurgicale

FOTO Daily Mail

Genunchii ridaţi sunt, alături de mâinile translucide, îmbătrânite, unul dintre cei mai buni indicatori ai vârstei căruia i-au căzut „victime” chiar şi unele dintre cele mai cunoscute vedete, precum Catherine Zeta-Jones şi Demi Moore.

Ştiri pe aceeaşi temă

O nouă procedură, Vela Shape, „promite” să dea înapoi ceasul vieţii şi să „întinerească” pielea de pe genunchi.

Dacă în trecut dureroasa şi costisitoarea operaţie estetică era singura cale prin care această problemă putea fi rezolvată, acum noul tratament descoperit ţinteşte să ofere rezultate similare folosind o combinaţie de lumină infraroşie, terapie vacuum şi radio-frecvenţă bipolară.

Unul dintre principalele avantaje ale procedurii Vela Shape este timpul scurt în care acţionează, şi anume o oră, o oră şi jumătate. Tehnica este disponibilă în clinicile din Marea Britanie la preţul de 115 euro pe şedinţă şi a primit numeroase recenzii pozitive.

Totuşi, foarte mulţi chirurgi sunt rezervaţi cu privire la rezultatele acesteia.

„Dacă vrei să-ţi retuşezi genunchii, liposucţia ar putea fi o opţiune bună şi eficientă în eliminarea grăsimii din jurul lor, iar în cazuri mai rare se poate folosi şi eliminarea excesului de piele. Nu m-aş aştepta ca acest tratament să aibă aceleaşi efecte pe care le are o operaţie”, este de părere Bryan Mayou, chirurg plastic.
 

„Vela Shape este o metodă temporară excelentă de întindere a pielii, însă nu ştiu să existe vreo dovadă că efectele acestui tratament sunt echivalente cu efectele unui lifting, de exemplu. Este un tratament scump care trebuie repetat de şase ori şi combinat cu mişcare fizică. Un client realist este un client fericit, însă cei care au aşteptări extrem de mari vor sfârşi dezamăgiţi”, afirmă Laurence Kirwan, un respectat chirurg plastic din New York.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările