Povestea de dragoste dintre Florin Busuioc şi Liliana, frumoasa lui soţie: „Mi se părea ciudat să-i fiu profesor şi am plecat din şcoală“

Povestea de dragoste dintre Florin Busuioc şi Liliana, frumoasa lui soţie: „Mi se părea ciudat să-i fiu profesor şi am plecat din şcoală“

Povestea de dragoste dintre Florin Busuioc şi Liliana, frumoasa lui soţie

Îl vedem mereu cu zâmbetul pe buze la rubrica meteo, dar şi pe scena teatrului. Florin Busuioc sau Busu, aşa cum îl recunoaşte toată lumea, este unul din cei mai carismatici prezentatori din showbizul românesc, de aceea vestea că a suferit un infarct miocardic a cutremurat întreaga ţară.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dacă fiecare apariţie a sa la televizor este una memorabilă şi plină de culoare, Busu a ales să fie discret pe plan personal. Se declară împlinit cu viaţa pe care o are alături de soţia lui Liliana şi cele două fete:  Natalie. de 15 ani şi Catinca, de 8 ani. 

Viaţa de familie a lui Florin Busuioc

 
Busu s-a recăsătorit pentru a doua oară cu Liliana, fosta lui studentă, în urmă cu mulţi ani. 
 
"N-am avut o poveste de dragoste chiar de la început. Mi-a fost studentă. Mi se părea ciudat să-i fiu profesor şi am plecat din şcoală. N-am putut continua şi m-am cărat, ca să zic aşa. Noi am avut o poveste din două bucăţi cumva. Am avut o perioadă la început mai pasională, plină de furtună, dar am stabilit că nu prea merge, prea suntem vulcanici amândoi şi ne-am despărţit o vreme. Vreo opt-zece ani. După aceea ne-am reîntâlnit şi gata, s-a refăcut legătura", spunea Florin Busuioc. 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: