Parisul lansează primul cinematograf plutitor: oamenii vor urmări producţiile din bărci care plutesc pe Sena

Parisul lansează primul cinematograf plutitor: oamenii vor urmări producţiile din bărci care plutesc pe Sena

Fiecare barcă poate găzdui între patru şi şase persoane

În aceasta vară Parisul lansează primul său cinematograf plutitor. Cu această ocazie, se va proiecta filmul Le Grand Bain (2018), de Gilles Lellouche, pe 18 iulie, în aer liber, în Bassin de la Villette.

Ştiri pe aceeaşi temă

Parisul se pregăteşte să lanseze primul său cinematograf plutitor ecologic. Evenimentul va avea loc pe malul Senei, la Bassin de la Villette, scrie insider.com

Pentru a sărbători evenimentul şi redeschiderea recentă a cinematografelor în Franţa după ce au fost închise din cauza coronavirusului, lanţul de cinema Mk2 a creat „Cinéma sur l’Eau” (cinematograf pe apă).

Pe 18 iulie, la 19:30, peste 150 de spectatori vor urmări comedia „Le Grand Bain” din 38 de bărci electrice care plutesc pe apă.

Fiecare barcă poate găzdui între patru şi şase persoane. Pentru a respecta regulile impuse pentru respectarea distanţării sociale, grupurile ar trebui să facă parte din aceeaşi familiale sau să fie prieteni.

Alţi 150 de oameni vor putea viziona filmul de pe sezlongurile aşezate pe malul Senei.

Pentru a participa la eveniment, publicul va putea achiziţiona bilete în perioada 7 – 15 iulie. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: