Noile cuvinte inventate de tineri alcătuiesc un limbaj puţin cunoscut. Ce înseamnă „masturdating” şi „bedgasm”?

Noile cuvinte inventate de tineri alcătuiesc un limbaj puţin cunoscut. Ce înseamnă „masturdating” şi „bedgasm”?

Tinerii au inventat un nou limbaj, combinând sunetele şi sensurile diferitelor cuvinte/FOTO janielacy.com

Limbajul evoluează şi astfel apar noi cuvinte, multe dintre ele ciudate, formate din îmbinarea unor suntele şi sensuri din diferite alte cuvinte. Rezultatul este cât se poate de amuzant.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cele mai cunoscute cuvinte de acest fel, care sunt deja parte a jargonului folosit de tineri, provin din limba engleză. Ele au fost inventate de diferite persoane, care au intrat pe site-ul urbandictionary.com şi au scris aici noile cuvinte şi noile sensuri care le-au venit în minte, scrie Bored Panda.

1. Askhole, combinaţie între „ask” (a întreba, n.r.) şi „asshole” (idiot). Noul cuvânt inventat desemnează o persoană care are obiceiul să pună multe întrebări tâmpite, care deranjează.

2. Bedgasm, combinaţie între „bed” (pat) şi „orgasm”, este un nou termen pentru senzaţia foarte plăcută pe care o simţim atunci când ne urcăm în pat după o zi foarte lungă, extenuantă.

3. Masturdating, cuvânt care combină „masturbating” (masturbare) şi „dating” (ieşire la o întâlnire). Este foarte folosit de tineri în ultima vreme, atunci când aleg să meargă singuri la un film sau la restaurant.

4. Cellfish, cuvânt inventat prin combinarea „cell” (telefon mobil) cu „selfish” (egoist), desemnează o persoană care continuă să vorbească la telefon în prezenţa altor oameni, pe care îi deranjează şi cărora nu le acordă deloc atenţie.

5. Nonversation este un alt cuvânt foarte folosit şi interesant. Descrie o conversaţie de complezenţă, o flecăreală, care nu se spune nimic interesant.

6. Carcolepsy este un termen interesant care descrie modul în care unele persoane adorm imediat ce maşina în care se află porneşte. Provine din cuvintele „car” (maşină) şi „narcolepsy” (narcolepsie, o tulburare de somn).

7. Errorist este oe persoană care greşeşte mereu, în mod repetat. Cu alte cuvinte, un termen mai elevat pentru a descrie un prost.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările