Evoluţia selfie-ului: cât de vechi este primul selfie şi cum a schimbat Internetul modul în care ne facem fotografii

Evoluţia selfie-ului: cât de vechi este primul selfie şi cum a schimbat Internetul modul în care ne facem fotografii

Selfie: cel mai popular tip de fotografie din ultimii ani FOTO Shutterstock

Fotografiile autoportret, cunoscute drept „selfie-uri‟, ne-au schimbat modalitatea în care ne facem poze. Dacă vrem să postăm un selfie pe reţelele sociale, suntem atenţi la unghiul din care facem fotografia, la modul în care arătăm, la poziţia pe care o luăm şi la toate detaliile pe care, poate, urmăritorii noştri nici nu le observă. Specialiştii spun că modul în care ne facem selfie-uri s-a schimbat mult, pe parcursul timpului.

Ştiri pe aceeaşi temă

În ultimii 30 de ani s-au făcut cele mai multe poze autoportret. Tehnologia ne-a permis să ne capturăm feţele mai uşor şi fără limită. S-au inventat multe accesorii care ne ajută să ne fotografiem ca nişte profesionişti. Prelungitoarele pentru telefoane sau luminile inelare care ne luminează faţa şi ne pun pe chip strălucirea angelică au devenit tot mai populare.

Cu toţii am învăţat să ne coborâm bărbiile atunci când ne fotografiem, să ne poziţionăm în faţa celui mai frumos perete din casă şi să ne întindem perfect braţul ca poza să nu iasă mişcată.

Citeşte aici cât de vechi este primul selfie şi ce afecţiune pot dezvolta persoanele obsedate de acest tip de fotografii. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările