Cum transformi Facebook în cea mai la modă rețea socială a anului, Pinterest

Cum transformi Facebook în cea mai la modă rețea socială a anului, Pinterest

Așa arată Friendsheet, aplicația care schimbă modul cum vedem pozele pe Facebook

Când Mark Zuckerberg apasă butonul „Like" pe propria sa reţea, oamenii îi iau în considerare părerea. De curând, fondatorului Facebook i-a plăcut „Friendsheet", un site care transformă modul cum privim fotografiile de pe Facebook.

Ştiri pe aceeaşi temă

Practic, Friendsheet ia pozele prietenilor de pe Facebook şi le aranjează într-un mod asemănător felului în care o face reţeaua socială Pinterest, ultima senzaţie a internetului. Deşi unii s-au lansat în speculaţii cum că Facebook se transformă în Pinterest, este vorba doar de pozele de pe platforma socială şi de un site separat.

Fotografiile pot fi urcate direct pe Facebook cu ajutorul Friendsheet şi utilizatorii pot alege pozele căror prieteni le pot vedea. De asemenea, ei pot alege dacă să vadă explicaţiile foto şi comentariile.

„Scopul nostru a fost să luăm pozele de pe Facebook şi să transformăm într-o experienţă vizuală, în timp ce păstrăm viteza, performanţa şi experienţa intuitivă pe care o au utilizatorii acolo", a declarat Zach Allia, cel care a realizat Friendsheet într-un weekend.

Site-ul nu se dorește un competitor al celor două rețele sociale, ci doar o modalitate mai amuzantă și interactivă de a vedea pozele prietenilor de pe Facebook. Allia nu este la prima încercare de acest fel, el realizând Facebook for Chrome, o extensie pentru browserul Google care oferă o interacțiune directă cu platformă socială direct din browser, fără accesarea paginii principale. De asemenea, el a realizat și Pinterest Pro, o extensie pentru Chrome care oferă mai multe funcții ale platformei sociale la doar un click distanță.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările