Biserica gonflabilă poate adăposti până la 60 de invitaţi

Biserica gonflabilă poate adăposti până la 60 de invitaţi

FOTO Daily Mail

„Echipată‟ cu turlă şi ferestre cu efect de vitraliu, biserica gonflabilă poate fi ideală pentru găzduirea unei nunţi, atâta timp cât invitaţii nu au la ei obiecte ascuţite.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cu o înălţime şi o lungime de aproximativ trei metri şi jumătate, biserica gonflabilă are suficient loc pentru adăpostirea a 60 de oaspeţi. Proiectul îi aparţine britanicului Michael Gill, deţinătorul companiei Xtreme Inflatables, potrivit „Daily Mail‟. „Reacţia este întotdeuna aceeaşi. Oamenii sunt uimiţi de aspectul ei real şi de proporţiile destul de impresionante. De la depărtare, biserica gonflabilă arată ca şi cum ar fi făcută din piatră”, a declarat Gill, care îşi vinde creaţia cu 34.700 de euro.
 
Bărbatul în vârstă de 45 de ani, originar din Portsmouth, dar cu domiciliul actual în Valencia, Spania, spune că cea mai ciudată nuntă la care a fost folosită biserica goflabilă a fost realizată în cadrul unei emisiuni filmată în Malibu, „Marry Me Now” (n.r. Căsătoreşte-te cu mine acum).
 
 
„Întreg conceptul presupunea ca bărbatul să îşi ceară iubita în căsătorie de dimineaţă, iar în 24 de ore să fie aranjată şi ţinută nunta. Erau limuzine şi porumbei albi peste tot, a fost incredibil”, povesteşte britanicul. „Am ajuns peste tot în lume cu biserica gonflabilă, dar mai am un scop: să ajung cu ea în faţa Papei Francis şi să o binecuvânteze”, a mai adăugat acesta.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: