Îţi cade părul? Probabil că şi tu faci aceste greşeli

Îţi cade părul? Probabil că şi tu faci aceste greşeli

Îţi cade părul? Probabil că şi tu faci aceste greşeli

Căderea părului este una dintre cele mai frecvente probleme cu care ne confruntăm astăzi. În timp ce ereditatea joacă un rol major, există o mulţime de alţi factori care o cauzează. Vestea buna e că pierderea firelor de păr poate fi combătută prin câteva metode simple.

Ştiri pe aceeaşi temă

Îţi cade părul? Ce greşeli faci

 
De la şamponare la pieptănare – există câteva greşeli comune de îngrijire a părului pe care le repetăm, dar pe care de astăzi înainte trebuie să le evităm. 
 
Printre acestea se numără folosirea unui şampon nepotrivit, folosirea excesivă a produselor de îngrijire a părului şi chiar faptul că dormi cu el ud. Citeşte mai mult AICI
 
Există însă şi probleme mai serioase care duc la pierderea podoabei capitare, precum stresul, sarcina, medicamentaţia, probleme ale scalpului, schimbările hormonale sau îmbătrânirea. 
 
  • În unele cazuri, cum ar fi după o sarcină, căderea părului se rezolvă de la sine. În altă ordine de idei, căderea părului este normală, câtă vreme nu este în cantităţi mari. Atunci când acest proces persistă, ideală este o vizită la cabinetul medicului pentru a afla care sunt motivele căderii părului.
 

Soluţii pentru a împiedica pierderea podoabei capilare

 
Dacă te confruncu cu căderea părului, atunci ia în considerare multivitaminele. Oamenii de ştiinţă au ajuns la concluzia că vitaminele A, B, C, D, fierul, seleniul şi zincul sunt toate importante în creşterea părului şi a procesului de retenţie. Bineînţeles, necesar este şi consumul de biotină şi ginseng.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările