4 alimente care cresc riscul de cancer

4 alimente care cresc riscul de cancer

Alimentaţia joaca un rol extrem de important în menţinerea sănătăţii întregului organism, însă, aleasă necorespunzător, aceasta poate deveni dăunătoare, fiind cauza principala a apariţiei mai multor boli precum cancerul. Ştii care sunt alimentele care trebuie excluse din regimul tău alimentar?

Ştiri pe aceeaşi temă

1. Carnea roşie

În urma unui studiu realizat de Agenţia Internaţională pentru Cercetare în domeniul cancerului, s-a constatat că produsele obţinute din carne roşie procesată pot determina apariţia mai multor tipuri de cancer, deoarece acestea conţin E-uri dăunătoare. În plus, acestea sunt sărace din punct de vedere nutriţional.

Continuarea pe clicksanatate.ro. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările