VIDEO Reacţia unui bebeluş surd când aude pentru prima dată vocea mamei spunându-i „Te iubesc!“

VIDEO Reacţia unui
bebeluş surd când aude pentru prima dată vocea mamei spunându-i „Te iubesc!“

Reacţia unui bebeluş surd atunci când aude vocea mamei pentru prima dată. FOTO goodhousekeeping.com

Charly a venit pe lume în august 2017, iar medicii le-au spus părinţilor că fiica lor nu aude. După ce au strâns bani pentru achiziţionarea unui aparat auditiv, aceştia au surprins momentul emoţionant în care micuţa aude pentru prima oară vocea mamei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Charly Keane a venit pe lume în august 2017, dar s-a născut cu grave probleme de auz. Afecţiunea micuţei a fost iniţial considerată un blocaj fluid, dar teste suplimentare au constatat că aceasta a suferit o pierdere profundă a auzului congenital.

Din dorinţa de a interacţiona cu Charly, părinţii ei - Christy şi Daniel Kane, au reuşit să obţină un dispozitiv auditiv, înregistrând momentul în care fetiţa a auzit pentru prima dată, scrie indy100.com.

Videoclipul, care a fost postat la începutul acestei săptămâni, a fost distribuit pe numeroase site-uri de socializare.

„Niciodată în viaţa mea nu am văzut acea expresie a chipului ei. Sunt mama lui Charly şi ştiu cum arată ochii ei când este tristă, suparată sau o doare ceva. Dar în momentul când ochii noştri s-au întâlnit şi ea mi-a auzit pentru prima dată vocea, a fost o emoţie extrem de puternică“, a povestit Christy. „După atâta timp în care am suferit pentru că nu ne-a putut auzi, toată durerea a dispărut“, a completat mama micuţei.

Charly va lucra acum cu un terapeut pentru a învăţa să vorbească. Între timp, părinţii ei au început să ia în considerare posibilitatea implanturilor cohleare, un dispozitiv care să înlocuiască efectiv partea nefuncţională a aparatului auditiv al micuţei.

„Ea m-a învăţat atât de mult despre conexiunea părinte-copil, trăirea emoţiilor şi crearea perspectivelor, pe care altfel nu aş fi avut nici măcar posibilitatea de a le cunoaşte. În fiecare zi experimentăm un miracol atunci când îi punem aparatul auditiv şi vedem cum zâmbeşte“, a mai spus Christy Keane.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: