Modelul de blugi care te ajută să ai posteriorul perfect: Wedgies de la Levi’s maschează imperfecţiunile

Modelul de blugi care te ajută să ai posteriorul perfect: Wedgies de la
Levi’s maschează imperfecţiunile

Blugii Wedgies promovaţi pe media sociale de vedeta americană Kylie Jenner. Foto:thesun.co.uk/Kylie Jenner/Instagram

Noii blugi cu talie înaltă de la Levi’s, botezaţi Wedgie Fit, ascund burta şi ridică fundul, separând fesele şi dând-le o formă perfectă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noua colecţie de blugi Wedgie Fit promite să îţi facă fundul obraznic şi ridicat. În plus, talia înaltă aplatizează stomacul şi accentuează forma şoldurilor. 

Jonathan Cheung, vice-preşedinte senior al Levi’s Global Design a dezvăluit că noul stil de jeans aduce o modificare stilului clasic retro, într-un interviu pentru portalul de ştiri Mshable. 

Designerii Levi’s au vrut să scoată în evidenţă formele şi, în acelaşi timp, să se adapteze clasicul model vintage 505. Cu toate că efectul push-up este comparat cu gluma dureroasă practicată în general de adolescenţii americani, când indispensabilii sunt traşi cu forţă în exteriorul pantalonilor, clienţii Levi’s susţin că modelul Wedgie este foarte confortabil.

FOTO Instagram

Vedeta americană Kylie Jenner deja şi-a exprimat preferinţa pentru modelul de blugi Wedgie printr-o postare pe reţelele sociale. După postarea unui selfie cu posteriorul ei pe Instagram, Kylie a atins un număr de 1.2 milioane de like-uri, totodată generând un val de adepţi ai noului model de jeanşi. Postarea lui Kylie pe Instagram a strâns 23.000 de comentarii, de la publicarea sa în urmă cu trei săptămâni şi până în prezent. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările