„Lenjeria de bunicuţă” face furori în rândul tinerelor. De ce aleg femeile acest model

„Lenjeria de bunicuţă” face furori în rândul tinerelor. De ce aleg femeile acest model

Multe tinere preferă slipul „de bunicuţă” în locul faimosului tanga

Moda slipului tanga este deja istorie, scrie Medical Daily, care prezintă noul model de lenjerie intimă care face ravagii acum în rândul tinerelor. Până acum acest tip de lenjerie era purtat în special de femeile mai în vârstă, de unde şi denumirea de „lenjerie de bunicuţă”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Acest model de chilot, care acoperă complet fesele şi burta, este foarte confortabil, chiar dacă nu este considerat prea sexy. În ultimnul an, vânzările de tanga au scăzut cu 7%, în timp ce vânzările unor modele de slip cu talie foarte înaltă sau panty au crescut cu 17%.

Stilul panty a fost adoptat iniţial de bărbaţii tineri, în urmă cu câteva luni, sub forma boxerilor mai lungi, stil şort, care au înlocuit în scurt timp modelul tradiţional de boxeri. La fel, femeile tinere au adoptat imediat moda chiloţilor „de bunicuţă”. Şi unele vedete, precum Kim Kardashian, au apărut în public purtând la vedere lenjerie de acest fel.

Pe lângă confortul oferit de noul model de lenjerie, femeile care o poartă mai au un avantaj: un risc mai redus de infecţii genitale. Asta deoarece „lenjeria de bunicuţă” este de obicei făcută din bumbac, material care lasă pielea să respire şi previne acumularea de bacterii.

În schimb, tanga, un model foarte la modă până acum, considerat deosebit de sexy, este mai puţin sănătos, pentru că aceşti chiloţi sunt făcuţi din materiale sintetice.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările