Un judecător vrea să interzică prezervativele care promit obţinerea a 21 de orgasme: de ce crede omul legii că sunt periculoase

Un judecător vrea să interzică prezervativele care promit obţinerea a 21 de orgasme: de ce crede omul legii că sunt periculoase

Firma germană Einhorn, care produce prezervative, are probleme legale după ce a lansat un nou model de prezervative bio, cu mesajul conform căruia fiecare pachet cu şapte prezervative poate garanta până la 21 de orgasme. FOTO Arhiva

Un judecător din Germania doreşte ca firma producătoare de prezervative Einhorn să schimbe sloganul care promovează un nou produs al firmei, pentru că oamenii ar putea fi induşi în eroare de mesajul folosit în campania publicitară, şi ar putea să refolosească prezervativele „minune “.

Firma germană Einhorn, care produce prezervative, are probleme legale după ce a lansat un nou model de prezervative bio, cu mesajul conform căruia fiecare pachet cu şapte prezervative poate garanta până la 21 de orgasme. Reprezentanţii companiei încearcă acum să anuleze decizia dată de un judecător din Duesseldorf, în urma sesizării făcute de o firmă rivală, pe motiv că orgasmele multiple promise s-a dorit a fi o simplă glumă. 

Totuşi, judecătorul se teme că unele persoane ar putea să ia în serios povestea cu cele 21 de orgasme garantate de cele 7 prezervative din pachet şi să refolosească bucăţile de latex, pentru a ajunge la numărul de orgasme promise. 

Judecătorul Johanna Brueckner-Hofmann consideră că mesajul este menit să inducă oamenii în eroare şi să-i încurajeze să refolosească prezervativele, motiv pentru care a luat decizia de a interzice vânzarea prezervativelor până la retragerea sau modificarea solganului. Aceasta a precizat că prezervativele sunt produse medicale şi ambalajul ar trebui să se supună unor reguli stricte.

Producătorii s-au apărat şi susţin că mesajul lor este cât se poate de corect, pentru că au luat în calcul orgasmul pe care l-ar obţine ambii parteneri în timpul folosirii prezervativului, nu numai bărbatul, aşa cum s-a gândit probabil judecătorul.

Un singur orgasm pentru fiecare prezervativ folosit ar însemna că numai bărbatului i s-ar oferi şansa de a ajunge la orgasm. Nu este o decizie care ia şi femeia în calcul sau chiar ideea de parteneri multipli. Până la urmă, în timpul sexului, ambii partenerii sau mai mulţi parteneri pot ajunge la orgasm de mai multe ori, au precizat reprezentanţii companiei, conform Daily Mail. Decizia judecătorească finală va fi anunţată pe 26 noiembrie.


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările