Tehnici de masaj erotic: ghid practic al extazului senzual

Tehnici de masaj erotic: ghid practic al extazului senzual

Tehnici de masaj erotic prin atingeri senzuale

Înainte de a putea experimenta senzaţii erotice subtile, ambii parteneri trebuie să se simtă contectaţi şi în siguranţă, atât fizic, cât şi emoţional. Atingerea senzuală poate să stimuleze şi să deschidă drumul către noi experienţe.

Masajul şi atingerea erotică accesează partea stângă a creierului, care este mai intuitivă şi artistică, în timp ce emisfera dreaptă este analitică şi logică. Emisfera stângă este cea care vă va ghida în tărâmul fericirii profunde şi conştiinţei extinse. Jocurile erotice vă oferă o şansă de a atinge acest potenţial, adeseori neglijat, prin deblocarea imaginaţiei, ceea ce stimulează puternic creativitatea, atât pe terenul senzualităţii, cât şi în întreg spaţiul existenţei, în general.

Introduceţi unele aspecte ale acestor jocuri în câmpul masajului vostru şi extindeţi-vă repertoriul – nu doar veţi experimenta o stare mai mare de bine, dar mai ales nu vă veţi plictisi niciodată. Jocurile erotice pot edifica sentimentul de încredere între voi, aducând în viaţa intimă, fie că e vorba de o relaţie stabilă sau una nouă, elemente de ludic, elementar şi culoare.

Când tu şi partenerul tău doriţi să faceţi dragoste, masajul constituie un preambul ideal, pentru că vă ajută nu doar să vă relaxaţi şi să lăsaţi în urmă grijile de zi cu zi, dar vă face să vă simţiţi iubiţi şi mai receptivi la atingerile mai intime. Masajul, prin urmare, poate fi un instrument major de seducţie, atunci când ambii parteneri doresc sexul.

Tehnici de masaj erotic

Aceste atingeri intime sunt concepute pentru a-ţi stimula şi menţine partenerul într-o stare de excitare, relaxat, dar totuşi integral implicat şi doritor de atingeri în continuare. Foloseşte aceste manevre la sfârşitul unui masaj corporal complet, pentru a-ţi comunica sentimentele şi, poate, pentru a trece la a face dragoste.

1. Mângâie-ţi partenerul uşor cu dosul degetelor, pe abdomen sau pe coapse, apoi efectuează un masaj profund asupra aceloraşi zone. Aplicând mişcări diferite, receptorii din piele vor fi luaţi prin surprindere, sensibilitatea se măreşte şi sunt trezite răspunsuri erotice.

2. Ia mâna partenerului şi sărută-i degetele.

Suge fiecare deget, pe rând, încet şi seducător. Acest lucru poate fi resimţit ca foarte sugestiv, conţinând promisiunea unor atingeri mai intime.

3. Masează-i partea din faţă a coapselor, apoi cea din interior, zona pubiană şi partea inferioară a abdomenului. Alternează între o mângâiere blândă cu vârful degetelor şi un masaj ferm, care deplasează pielea. Masează corpul pe lângă organele genitale ale partenerul, dar nu le atinge în această etapă.

4. Încearcă să şopteşti sau să murmuri pe organele genitale ale partenerului sau în centrul pieptului. Deşi pare straniu, efectul vibraţiilor este sublim.

Sursă: Masajul erotic: ghid practic al extazului senzual

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările