Nu ajungi la orgasm? Greşelile care te împiedică să atingi culmile plăcerii

Nu ajungi la orgasm? Greşelile care te împiedică să atingi culmile plăcerii

Unele boli pot împiedica obţinerea plăcerii. Foto: Shutterstock

Unele persoane trăiesc senzaţii intense în pat, altele pot doar să îşi imagineze frumos. Există câteva aspecte care împiedică atingerea orgasmului.

Dacă fizic eşti în regulă, adică nu suferi de boli care ar putea să îţi afecteze viaţa intimă, cel mai probabil problema ta se află la un nivel mai profund, psihic. Pot fi complexele de vină, pot fi prejudecăţile, pot fi grijile care nu te lasă să te relaxezi şi nu ajungi la orgasm. Poate fi orice îţi ţine ocupată mintea. Practic, nu ai orgasm pentru nu-ţi dai voie să experimentezi unul.
 
Îţi e foarte greu să te relaxezi
Te gândeşti cum o să fie următoarea poveste intimă cu  partenerul, îţi proiectezi în minte acţiunea şi o faci şi în timpul actului în sine. „Oare se simte bine?“, „Sper că nu miros neplăcut!“, „Cat timp va dura de data asta?“ şi tot aşa. Gândurile pot fi infinite, pentru că visezi că sexul cu el să fie fenomenal de fiecare dată. Uiţi, însă, să te relaxezi şi să te bucuri şi tu de moment.
 
Citeşte aici ce factori pot împiedica obţinerea orgasmului!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările