Inelul care te dă de gol atunci când vrei să-ţi înşeli partenerul

Inelul care te dă de gol atunci când vrei să-ţi înşeli partenerul

Persoanele interesate de acest model vor fi nevoite să plătească 350 de lire sterline.

O companie care se ocupă de crearea verighetelor a lansat pe piaţă un model de inel din titan în interiorul căruia este gravat mesajul: „Sunt căsătorit“.

În momentul în care inelul este dat jos de pe degetul inelar, cuvintele rămân imprimate, arătând care este statutul real al persoanei respective, relatează „DailyMail“.

Astfel, soţii şi soţiile care sunt în căutarea unor măsuri extreme, cu scopul de a-şi descuraja partenerul de viaţă să  se avânte într-o relaţie extraconjugală, vor fi nevoiţi să plătească 350 de lire sterline pentru achiziţionarea acestui model.

Verigheta, gândită iniţial ca un cadou de nuntă inedit, este vândută de magazinul online TheCheeky.com

„Am creat acest inel de nuntă cu gândul la Arnold Schwarzenegger, la Tiger Woods, dar şi a altor persoane cunoscute care şi-ai trădat partenerii, şi l-am dedicat celor care intenţionează să înşele“, justifică acest produs reprezentanţii companiei. 

Producătorii susţin că mesajul din interiorul inelului este destinat soţului sau soţiei care, atunci când se află la o petrecere, iar o femeie frumoasă sau un bărbat atractiv îi abordează, sunt tentaţi să-şi scoată verigheta de pe deget.

„Ideea produsului nostru este fondată, în esenţă, pe onestitate şi adevăruri incomode al căror scop este să te facă să râzi, să te agiţi, să te gândeşti, dar, mai presus de toate, să iubeşti!“, spun producătorii.

The Cheeky.com nu este prima companie care vine cu o idee de acest tip. LUZ Jewelry a creat „Inelul celui care a fost înşelat“, care îl prezintă pe cel care îl poartă ca pe o persoană care a fost cândva înşelată. De asemenea, o altă companie a realizat un inel care se încălzeşte foarte tare în momentul în care se apropie aniversarea nunţii, pentru ca „uitucii“ să nu mai aibă parte de reproşurile partenerului. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: