Fetişuri sexuale în funcţie de zodie. Ce le place nativilor în pat

Fetişuri sexuale în funcţie de zodie. Ce le place nativilor în pat

Fetişuri sexuale în funcţie de zodie. Ce le place nativilor în pat

Dacă ai un iubit sau o iubită nouă şi vrei să o impresionezi plăcut în pat, ai nimerit unde trebuie! Îţi prezentăm mai jos o serie de fetişuri sexuale în funcţie de zodie:

Fetişuri sexuale în funcţie de zodie - Berbec

 
Berbecilor le place sexul pasional, sălbatic, cu respiraţii profunde şi orgasme dintre cele mai explozive. Chiar dacă totul se întâmplă pe repede-înainte şi nu excelează la capitolul răbdare, vor tot, dar TOT tacâmul. Sunt mari amatori ai sexului oral pe care îl oferă fără reţineri atâta timp cât îl primesc şi ei, mai ales atunci când vine de la un partener experimentat. Atât bărbaţii, cât şi femeile sunt în goana după adrenalină şi nu se dau în lături de la cele mai îndrăzneţe metode de satisfacere a dorinţelor. Printre fanteziile acestor nativi se numără sexul în timp ce sunt priviţi sau partidele zdravene de la 5 dimineaţa. Ce mod mai bun de a începe ziua ar putea exista?
 

Fetişuri sexuale în funcţie de zodie - Taur

 
Oricât de cuminţei ar putea părea taurii în viaţa de zi cu zi, atunci când ajung între aşternuturi le cam piere timiditatea. Atât de mult, încât n-ar zice “NU” unui “ménage a trois”. Fanteziile lor sexuale se învârt în jurul partidelor cu mai mulţi parteneri, cel puţin doi. Şi da, ne referim atât la bărbaţi, cât şi la femei. Dacă vrei să ajungi în pat cu un nativ taur, te sfătuim să arunci prejudecăţile la coşul de gunoi şi să nu ratezi nici măcar un punct sensibil, mai ales muşcăturile sexy de pe gât. Crede-ne, ai liber să te dezlănţui! Nimeni nu te va judeca.
 

Fetişuri sexuale în funcţie de zodie - Gemeni

 
Chiar dacă majoritatea gemenilor îşi încep seria partidelor sexuale într-un mod cel puţin conservator, tot ce au nevoie ca să dea frâu liber fanteziilor este un partener fără limite. Dacă au norocul ăsta, obiceiurile lor amoroase se vor schimba categoric, vor vrea din ce în ce mai mult, iar fetişurile lor vor ieşi uşor, uşor la iveală din colţul unde au fost ţinute sub lacăt. Printre gândurile lor ascunse se numără tehnicile de bondage, sexul cu mai mulţi parteneri, bărbaţii adoră să privească două femei care se satisfac una pe cealalată, iar femeile sunt înnebunite după jucăriile erotice şi după sexul la viteză.
 

Află continuarea doar aici!

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările