Blondele poate că au parte de mai multă distracţie, dar tot brunetele rămân preferatele bărbaţilor

Blondele poate că au parte de mai multă distracţie, dar tot brunetele rămân preferatele bărbaţilor

54% din respondenţi au considerat că blondele sunt cele mai infidele partenere de viaţă, urmate de brunete şi de roşcate. FOTO Arhiva

Conform unui sondaj realizat de cel mai mare site de întâlniri dedicat persoanelor aflate în căutarea unei relaţii extraconjugale, IllicitEncounters, brunetele sunt considerate iubite pricepute în dormitor, în timp ce blondele nu prea le inspiră încredere reprezentanţilor sexului puternic.

Un sondaj realizat de site-ul de întâlniri IllicitEncounters în rândul membrilor interesaţi de o aventură extraconjugală, a relevat că bărbaţii percep brunetele drept iubite mai pricepute şi mai pasionale decât blondele.

Jumătate din respondenţi au fost de părere că tot brunetele sunt mai dispuse decât blondele sau roşcatele să încerce lucruri noi în dormitor, iar 54% au considerat că blondele sunt cele mai infidele partenere de viaţă, urmate de brunete şi de roşcate.

În cadrul sondajului, 9 din 10 participanţi au menţionat că experienţa sexală este mai bună atunci când persoana are un simţ al umorului dezvoltat, iar un sfert din femei au precizat că ar fi tentate să se culce cu un bărbat doar pentru că are simţul umorului, chiar dacă nu sunt atrase de aspectul lui fizic.

Situaţia financiară a unui potenţial iubit este relevantă pentru 6 din 10 persoane, în timp ce pentru restul contează, dar nu este cel mai important aspect, conform studiului citat de publicaţiei „The Sun”. 

De asemenea, printre presupunerile greşite pe care le facem înainte de a începe o relaţie sexuală se numără şi cea conform căreia o persoană tăcută este timidă şi în dormitor, cu numai 9% din participanţii la sondaj care au fost de acord cu acest lucru.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările