GRAFIC Cum poţi să afli ce beri îţi vor plăcea înainte să le guşti

GRAFIC Cum poţi să afli ce beri îţi vor plăcea înainte să le guşti

Dacă ai deja o bere preferată, una pe care o alegi de ani buni la fiecare ocazie, noi ştim care sunt următoarele cinci pe care o să le adori. Asta datorită cunoscătorilor de la Beer Viz, care au realizat cel mai deştept grafic pentru băutorii de bere.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru cei care cred că au toate secretele berii de partea lor, graficul realizat de Beer Viz va demonta acest mit. Site-ul interactiv pune o singură întrebare, destul de simplă: ce fel de bere îţi place să bei? Light (cu un număr mic de calorii), blondă şi brună?
 
Răspunsul furnizează un grafic interactiv în care apar sute de beri. Odată descoperită berea preferată, în dreptul acesteia apare o linie neagră care duce la următoarele cinci beri preferate.  
 
Dacă se nimereşte o bere care nu duce la nicio altă opţiune, asta este pentru că deja s-a găsit cea mai bună opţiune. Altele vor oferi doar două sugestii, ceea ce sugerează că nu eşti, de fapt, mare băutor de bere. Dar în cele mai multe cazuri, vor fi afişate cinci alte opţiuni. 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: