Cum se prepară frişca naturală de casă: trucuri pentru a obţine o textură uşor de ornat

Cum se prepară frişca naturală de casă: trucuri
pentru a obţine o textură uşor de ornat

Cum se prepară frişca naturală de casă sogdia.blockablock.info

Fie că o folosim pentru ornarea torturilor sau pentru consum ca atare, frişca de casă nu poate fi comparată cu cea din comerţ. Pentru un gust autentic, aceasta se prepară după o tehnică specială.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ingrediente:
 
- 2 linguri de zahăr
- 250 ml smântană foarte grasă (pentru frişcă);
- esenţă de vanilie, migdale ori rom 
 
Mod de preparare: 
Înainte de prepararea propriu-zisă, ingredientele împreuă cu ustensilele vor fi ţinute câteva ore la frigider.
Se pune smântâna în castron. 
Truc: puneţi recipientul deasupra unui castron în care aţă adăugat cuburi de gheaţă.
Începeţi să mixaţi la prima viteză, apoi, când observaţi că smântâna începe să crească, adăugaţi vanilia şi treptat zahărul. 
Măriţi viteza şi bateţi compoziţia până se întăreşte. 
Când este gata se dă la frigider pentru o oră şi apoi poate fi ornată sau consumată ca atare.
Sursă: restaurantedelux.ro 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: