Mazda începe producţia modelului Mazda MX-5 RF

Mazda începe
producţia modelului Mazda MX-5 RF

Mazda Motor Corporation a dat startul producţiei modelului Mazda MX-5 RF hardtop, la fabrica Ujina numărul 1, aflată în apropierea sediului central din Hiroshima. Asamblarea a debutat cu modele destinate pieţelor din America de Nord şi Europa, unde vânzările vor începe în prima parte a anului 2017. În Japonia modelul Mazda MX-5 RF va fi pus în vânzare mai târziu în cursul acestui an.

Ştiri pe aceeaşi temă

Modelul MX-5 RF întruchipează în adevăratul sens filosofia Jinba-Ittai a armoniei dintre şofer şi maşină, filosofie care a caracterizat modelul MX de-a lungul celor 27 de ani de existenţă. Această ultimă adaptare a roadsterului ultrauşor Mazda prezintă un design atrăgător în stil fastback şi un acoperiş retractabil din 3 piese, care atunci când este pliat lasă o secţiune din spate descoperită şi creează o atmosferă unică, specifică unei decapotabile.
 
Producţia MX-5 a ajuns la 1 milion de unităţi în data de 22 aprilie 2016. Modelul este foarte apreciat, având la activ mai mult de 280 de premii auto câştigate în întreaga lume. Acestea includ premiul World Car of the Year 2016 şi World Car Design of the Year 2016 pentru generaţia curentă de MX-5, a patra.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările