Dacia Spring se laudă cu aproape 40.000 de comenzi în Europa

Dacia Spring se laudă cu aproape 40.000 de comenzi în Europa

Cu posibilitatea de a plasa o precomandă încă din martie-iunie 2021, Dacia Spring a ajuns deja la nivel european la un nivel de aproape 40.000 de comenzi. În primele trei luni fiind înregistrate peste 16.000 de comenzi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Interesul publicului pentru primul model electric al mărcii Dacia s-a menţinut constant şi după încheierea campaniei iniţiale, din iulie fiind înregistrate în medie în fiecare lună peste 5.000 de comenzi în Europa.
 
Beneficiind de o autonomie de până la 305 km conform ciclului WLTP City, Dacia Spring se dovedeşte a fi un mijloc de mobilitate adaptat unui public larg – majoritatea europenilor care utilizează în prezent un autoturism personal, indiferent de tipul de motorizare, parcurgând în medie doar 30 km pe zi. 
 
„Cu aproape 40 000 de comenzi înregistrate în opt luni, Dacia Spring cunoaşte un excelent demaraj comercial. Ca soluţie de mobilitate electrică accesibilă tuturor, Spring atrage atât clienţi tradiţionali ai mărcii Dacia cât, mai ales, un număr foarte mare de clienţi noi. R-EVoluţia este aşadar în plină desfăşurare!”, a declarat Xavier Martinet, Director de Marketing şi de Vânzări Dacia. 
 
În numai opt luni, Dacia Spring a înregistrat aproape 40 000 de comenzi în Europa, din care peste 7 500 în România. Spring atrage clienţi noi pentru marca Dacia.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările