Dacia a devenit principalul partener al Ligii Engleze de Rugby

Dacia a devenit principalul partener al Ligii Engleze de Rugby

Timp de patru ani, Dacia va fi principalul partener al Ligii Engleze de Rugby. Dacia este aproape de Liga de Rugby din 2016, fiind maşina oficială a campionatului. De acum şi pe tricourile Ligii.

Dacia a anunţat că a devenit principalul partener al Ligii Engleze de Rugby, este un parteneriat semnat pe patru ani. De asemenea, Dacia va fi de acum prezentă nu doar pe tricourile ligii, dar şi pe tricourile echipei naţionale de rugby, primul eveniment la care vom vedea noile tricouri fiind meciul test dintre Anglia şi Noua Zeelandă din 23 iunie.

Dacia este din 2016 maşina oficială a ligii de rugby, dar este şi sponsorul principal a două evenimente importante: Dacia World Club Series şi Magic Weekend.

Dacia World Club Series reprezintă un campionat al cluburilor dintre National Rugby League (Australia şi Noua Zeelandă) şi Super League (Anglia şi Franţa). Şi include o finală a cluburilor care câştigă cele două campionate – World Club Challenge.

Dacia Magic Weekend este un eveniment anual organizat de Rugby Football League în care pe parcursul unui weekend sunt organizate meciuri pe un singur stadion pentru promovarea sportului cu balonul oval.

Din 18 iunie, fanii vor putea achiziţiona noul echipament oficial al ligii produs de hummel.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: