Autoklass Grup devine Centru Autorizat de Vânzări şi Service HYMER

Autoklass
Grup devine Centru Autorizat de Vânzări şi Service HYMER

Autoklass Grup, prin sucursala din Chitila, devine Centru Autorizat de Vânzări şi Service HYMER, importator accesorii Movera şi Centru de Închiriat Autorulote rent easy.

Autoklass Grup a anunţat, în cadrul unui eveniment ce a avut loc la sucursala Autoklass Chitila, inaugurarea unei noi divizii, Autoklass HYMER, prin care compania devine Partener Oficial HYMER, HYMERCAR, ERIBA, MOVERA si rent easy.

 “Ne aflăm într-un moment important din istoria Autoklass, în care suntem onoraţi să devenim membri ai marii familii HYMER si, totodată, să reprezentăm brandul HYMER în România, alături de brandurile Mercedes-Benz, smart si Honda. Acest nou departament, alături de divizia eBike, se alătură unui concept pe care dorim să îl implementăm în cadrul companiei noastre, şi anume cel al mobilităţii alternative. Vă invităm să ne fiţi alături şi pe acest nou drum, pe parcursul căruia vom avea parte de mai mult timp de calitate împreună cu familia şi cu toţi cei dragi, de un mod de viaţă sănătos, care ne aduce într-un contact armonios cu natura, departe de zonele aglomerate, dar într-un mediu rafinat şi exclusivist, asigurat de producătorul premium HYMER”, a declarat Daniel Grecu, Director General Autoklass.

Alexandru Bojincă, Director Departament HYMER, a menţionat: „Asocierea cu HYMER a venit în urma faptului că au peste 60 de ani de tradiţie şi inovaţie în acest domeniu, sunt un nume în industria caravaning-ului şi, nu în ultimul rând, au un parteneriat strategic cu Daimler şi renumitul producător de şasiuri AL-KO. Ne dorim să extindem expertiza noastră în comercializarea şi acordarea serviciilor post-vânzare autovehiculelor din grupul Daimler.”

„Sunt încântat de faptul că, alături de Autoklass, am inaugurat primul şi singurul dealership HYMER, HYMERCAR si ERIBA din România. Considerăm ca profilul companiei Autoklass se potriveşte foarte bine brandului nostru, direcţia noastră de dezvoltare fiind din ce în ce mai aproape de Mercedes-Benz”, a menţionat Rainer Moeslang, Area Sales Manager HYMER. Alături de acesta a luat cuvântul domnul Daniel Baier,  Head of International Sales pentru MOVERA - divizia de accesorii a grupului HYMER. Cei doi invitaţi, reprezentanţi ai grupului Erwin Hymer s-au aflat pentru prima dată în România.

Dana Rogoz, posesoare de rulota ERIBA, îndrăgostită iremediabil de tot ceea ce înseamnă caravaning, ne invită să încercăm această experienţa „mai întâi un weekend, apoi o săptămână şi, apoi, poate o viaţă. O viaţă plină de aventură şi de frumos.”

Făcând o paralelă între modul de viaţă dintr-o ambarcaţiune şi o autorulotă, Victor Fulicea,  reprezentant al echipei de yachting offshore Simina (care a câştigat premiul pentru Echipa de Offshore a Anului în anii 2013 şi 2015 (F.R.Y.) şi multipli campioni ai C.N. de Yachting Offshore), a pus accentul pe ceea ce au cele două in comun: senzaţia de libertate. Mai mult decât atât, interiorul unui velier se aseamănă foarte mult cu cel al unei autorulote, fiind foarte familiar celor pasionaţi de astfel de ambarcaţiuni.

Preşedintele Asociaţiei de Caravaning din România, domnul Liviu Gal a încheiat: “Este unul dintre cele mai importante lucruri din ultimii ani: grupul HYMER, un brand cu o asemenea vechime şi prestanţă şi-a găsit, în sfârşit, un partner pe măsură în România, prin intermediul grupului Autoklass”.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: