Trump îl atacă pe primarul Londrei la o zi după atentat

Trump îl atacă pe primarul Londrei la o zi după atentat

Preşedintele SUA, Donald trump

Donald Trump l-a atacat duminică pe primarul Londrei Sadiq Khan, pe care l-a acuzat că nu ia în serios ameninţarea teroristă, la o zi după atentatul din centrul capitalei britanice, relatează AFP.

”Cel puţin 7 morţi şi 48 de răniţi într-un atentat terorist şi primarul Londrei spune că «nu există motiv de îngrijorare!»”, a scris preşedintele american într-un mesaj postat pe Twitter referindu-se la Sadiq Khan.
 
Acesta din urmă a condamnat ”în termenii cei mai puternici posibili” atentatul de la Londra, care a aruncat din nou Regatul Unit în şoc şi groază la doar o săptămână după cel de la Manchester.
 
Primarul Londrei a denunţat cele două atacuri drept nişte ”acte barbare”.
 
”Trebuie să încetăm să fim politic corecţi şi să ne punem pe treabă în securitatea alor noştri. Dacă nu suntem inteligenţi va fi doar mai rău”, a avertizat Trump.
 
Sâmbătă, trei atacatori au intrat cu o camionetă în mulţime, pe London Bridge, iar apoi au atacat cu cuţitul trecători în acest cartier foarte animat, după care au fost împuşcaţi mortal de poliţişti.
 
”Aţi remarcat că nu avem o dezbatere despre arme în acest moment?”, a conchis preşedintele republican.
 
”Este pentru că au folosit cuţite şi un camion!”.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările