Melania Trump nu se mai preface: Fosta primă-doamnă a SUA l-a lăsat singur pe soţul său în faţa reporterilor la sosirea pe aeroportul din Palm Beach VIDEO

Melania Trump nu se mai preface: Fosta primă-doamnă a SUA l-a lăsat singur pe soţul său în faţa reporterilor la sosirea pe aeroportul din Palm Beach VIDEO

Captură Twitter

Miercuri, în timp ce Joe Biden era învestit în calitate de al 46-lea preşedinte al Statelor Unite, Donald şi Melania Trump soseau la Palm Beach, în Florida, unde au decis să-şi petreacă viaţa post-Casa Albă. Eliberată de îndatoririle de primă-doamnă, Melania Trump a avut la sosirea pe aeroport un gest care a reluat discuţiile despre divorţ.

Ştiri pe aceeaşi temă

Odată ce au părăsit Casa Albă, cu trei ore înainte de depunerea jurământului de către Biden, Donald şi Melania Trump au urcat pentru ultima dată la bordul avionului prezidenţial cu destinaţia Palm Beach, Florida.

La sosirea pe aeroport, fostul cuplu prezidenţial era aşteptat de un grup de reporteri. Aceştia din urmă şi-au dorit o poză cu cei doi, dar au fost nevoiţi să se aleagă doar cu unul dintre ei ridicând mâna, deoarece nu a existat sincronizare.

Observată adesea respingându-i mâna soţului ei în cursul mai multor călătorii efectuate de-a lungul celor patru ani de mandat, Melania nu s-a mai prefăcut de această dată şi a salutat mulţimea separat în momentul coborârii din avionul prezidenţial. Atunci când reporterii au cerut o poză împreună, ea a aruncat doar o scurtă privire către ei şi l-a lăsat pe Donald Trump să se descurce de unul singur.

Îmbrăcată într-o rochie Gucci de 3.700 de dolari, Melania Trump a sosit la Palm Beach cu intenţia de a-şi relua viaţa avută înainte de Washington.

După gestul de miercuri, unele publicaţii scriu că fosta prim-doamnă dă senzaţia că ar vrea să divorţeze, un zvon pe care soţii Trump l-au dezminţit în repetate rânduri.

„Melania număra minutele până la încetarea mandatului, pentru ca să poată să divorţeze. Dacă ea ar fi încercat să-l umilească lăsându-l singur în timpul mandatului, el ar fi găsit un mijloc să o pedepsească”, explică pentru „Mail One” Omarosa Manigault Newman, o fostă asistentă a soţiei celui de-al 45-lea preşedinte al SUA.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările