Donald Trump mărturiseşte că face eforturi susţinute să-şi ascundă „acel loc chel“ VIDEO

Donald Trump mărturiseşte că face eforturi susţinute să-şi ascundă „acel loc chel“ VIDEO

Donald Trump, liderul Casei Albe Foto: EPA-EFE

Liderul Casei Albe, Donald Trump, a recunoscut că are o reală problemă cu podoaba sa capilară, confirmând astfel ceea ce Washingtonul s-a străduit să ţină secret, dar nu a reuşit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aflat vineri la Conferinţa Acţiunii Politice Conservatoare (Conservative Political Action Conference, CPAC), preşedintele SUA şi-a arătat imaginea pe un ecran video şi a catalogat-o, pe un ton glumeţ, drept „frumoasă“.
 
Audienţa s-a amuzat, iar Trump şi-a concentrat apoi atenţia asupra scalpului său, ducându-şi mîinile în spatele capului, în timp ce se uita la ecran.
 
Liderul SUA s-a prefăcut că şi-a aranjat părul, după care a ridicat din umeri în faţa audienţei.
 
„Încerc ca dracu' să ascund acel loc chel, oameni buni. Lucrez din greu la asta“, a spus el.
 
„Nu arată rău, nu? Rezistăm. Rezistăm, nu ne dăm bătuţi, corect? Împreună, perseverăm“, a adăugat Donald Trump.
 
 
Preşedintele Statelor Unite a făcut această mărturisire după ce ziua de 2 februarie a fost una cât se poate de proastă pentru părul său. 
 
Rafale puternice de vânt i-au descoperit, pe când urca la bordul Air Force One o porţiune mare de scalp gol în partea din spate a capului, iar imagini şi clipuri au inundat reţelele de socializare.
 
 
Totuşi, coafura emblematică a fostului magnat newyorkez în domeniul imobiliar şi animator de reality-show-uri a fost ridiculizată cu mult înainte ca acesta să obţină victoria în alegerile prezidenţiale din 2016, notează dpa, preluată de News.ro.
  
Dosarul medical, prezentat luna trecută de medicul lui Trump la Casa Albă, face referire la o doză zilnică de un miligram de Propecia, un produs care combate calviţia la bărbaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările