Donald Trump Jr ar dori să candideze pentru şefia NRA, asociaţia pentru arme de foc din SUA

Donald Trump Jr ar dori să candideze pentru şefia NRA, asociaţia pentru arme de foc din SUA

Donald Trump Jr. Foto arhivă

Fiul cel mare al preşedintelui în exerciţiu american Donald Trump vrea să candideze la şefia puternicului grup de lobby în favoarea armelor de foc National Rifle Association (NRA), dezvăluie site-ul american de ştiri Business Insider, care citează în acest sens o sursă din cadrul Partidului Republican.

Ştiri pe aceeaşi temă

Donald Trump Jr este cunoscut ca un pasionat de vânătoare şi un obişnuit al evenimentelor organizate de NRA.
 
Pe reţele de socializare, el apare vânând sau apărând dreptul de a vâna.
 
Altă sursă din cadrul Paridului Republican a dezminţit însă informaţia potrivit căreia Donald Trump Jr ar fi interesat de acest post.
 
Ocuparea funcţiei de vicepreşedinte executiv al NRA ar pentru Donald Trump Jr un mijloc de a continua să exercite o influenţă politică, după plecarea tatălui său de la Casa Albă, au declarat consilieri ai familiei Trump pentru site.
 
Donald Trump Jr este relativ popular în rândul membrilor NRA, însă acest lucru ar putea să nu fie suficient pentru a-l propulsa la conducerea organizaţiei.
 
Un republican declară pentru Business Insider că membri ai Consiliuluide Administraţie al NRA, care alege conducătorii organizaţiei, probabil că sunt ataşaţi actualului vicepreşedinte executiv Wayne LaPierre.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările