Donald Trump, despre explozia din Beirut: „Arată ca un atac teribil”. Pentagonul îl contrazice

Donald Trump, despre explozia din Beirut: „Arată ca un atac teribil”. Pentagonul îl contrazice

Donald Trump FOTO AFP

Preşedintele SUA a explicat că s-a întâlnit cu mai mulţi generali americani, iar explozia din Beirut arată „ca un atac teribil”.

Preşedintele SUA Donald Trump a declarat că explozia din Beirut a fost probabil un „atac”, el făcând referire la oficialii militari americani care „par să creadă” că explozia nu a fost întâmplătoare, în ciuda informaţiilor oficiale transmise de autorităţile libaneze, scrie Digi 24.

Cel puţin 78 de persoane au murit, iar 4.000 au fost rănite într-o explozie ce a avut loc ieri în oraşul libanez Beirut. timp de trei zile, Libanul este în doliu naţional. Explozia a avut loc într-un depozit portuar.

„Arată ca un atac teribil. M-am întâlnit cu unii dintre marii noştri generali ... par să creadă că a fost un atac, a fost un fel de bombă”, a declarat preşedintele american Donald Trump.

În schimb, oficialii de la Pentagon spun că nu există niciun indiciu că explozia de la Beirut a fost un atac.

Trei oficiali din Departamentul Apărării al SUA au declarat pentru CNN că nu există niciun indiciu care să arate că exploziile masive care au zguduit marţi capitala Libanului au fost un atac, după cum a indicat preşedintele Trump.

Oficialii, care au refuzat să fie identificaţi, astfel încât să poată vorbi liber, au spus că nu ştiu despre ce vorbeşte preşedintele, arată Digi 24.

Citeşte şi:

Războiul Rusia-China în alegerile americane: cu sau fără Trump

Procuratura din New York îl anchetează pe Donald Trump pentru fraudă în legătură cu declaraţiile fiscale

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările