Copil de opt ani, ucis în Detroit, după ce un glonţ a trecut prin peretele camerei sale

Copil de opt ani, ucis în Detroit, după ce un glonţ a trecut prin peretele camerei sale

Poliţia americană investighează locul faptei pentru a găsi vinovaţii FOTO Associated Press

Un băiat de opt ani a fost ucis de un un glonţ care a penetrat peretele camerei sale şi l-a lovit în timp ce dormea, a anunţat poliţia din oraşul american Detroit. Copilul a primit îngrijiri de urgenţă, însă medicii au pronunţat decesul său la 45 de minute după ce a fost împuşcat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reprezentanţii poliţiei din Detroit au declarat pentru presă că băiatul a fost victima unui schimb de focuri, care se defăşura în afara casei sale. Incidentul a avut loc într-unul din cartierele sărace ale oraşului, unde există mai multe găşti rivale, implicate în traficul de droguri şi atacuri armate.

Până în prezent nu s-a făcut niciun arest, deşi poliţia investighează cauzele producerii tragediei.

Vecinii băiatului au declarat pentru Associated Press că s-au auzit „cinci sau şase focuri de armă“, însă acest lucru se întâmplă la ordinea zilei în cartierul din nord-estul oraşului Detroit.

Martorii au declarat că au ieşit afară să vadă ce s-a îmtâmplat în momentul în care au auzit ţipetele mamei băiatului. Prietenul acesteia l-a scos pe băiat afară, ţinându-l în braţe, iar poliţia a ajuns foarte rapid la faţa locului.

În faţa casei unde s-a produs tragedia, vecinii au aprins lumânări şi au adus animale de pluş şi flori, pentru a-şi exprima regretele faţă de moartea băieţelului. Pe mai multe cartoane se puteau citi mesaje precum: „Încetaţi violenţa“, „Copiii sunt viitorul“, „Copiii noştri au dreptul la viaţă“.

Moartea copilului de opt ani survine la trei săptămâni după ce o fetiţă de numai doi ani a fost ucisă într-un schimb de focuri în Inkster, la sud-vest de Detroit. Fata a fost împuşcată în faţa tatălui ei, de doi bărbaţi, reţinuţi ulterior pentru crimă. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările