Bărbatul fotografiat cărând pupitrul lui Nancy Pelosi în timpul violenţelor de la Capitoliu a fost arestat

Bărbatul fotografiat cărând pupitrul lui Nancy Pelosi în timpul violenţelor de la Capitoliu a fost arestat

Adam Johnson, cărând pupitrul ornat cu aur al lui Nancy Pelosi în interiorul Capitoliului FOTO Twitter @NBCNews

Un bărbat din Florida fotografiat cărând un pupitru prin clădirea Capitoliului american în timpul violenţelor de miercuri a fost arestat, scrie NBC.

Ştiri pe aceeaşi temă

Adam Johnson, în vârstă de 36 de ani, se află în arest de vineri seară, de la ora 21.00, într-o închisoare din comitatul Pinellas, în baza unui mandat de arestare emis pe numele lui.

Johnson este un alegător înregistrat în comitatul Manatee care nu este afiliat la niciun partid. A votat la alegerile prezidenţiale din 2004 şi 2020. El este căsătorit cu un medic local şi are cinci copii, relatează jurnaliştii cotidianului local Bradenton Herald, care au vorbit cu cunoscuţii acestuia şi i-au confirmat identitatea. El a fost arestat în trecut de mai multe ori pentru deţinere de cannabis şi anchetat după ce a fost prins cu cocaină.

O fotografie făcută în urma revoltei de miercuri de la Capitoliu arăta un bărbat despre care se crede că este Johnson care cară pupitrul ce aparţine lui Nancy Pelosi, preşedintele Camerei Reprezentanţilor.

Cel puţin alţi trei bărbaţi din Florida au fost acuzaţi de intrarea ilegală în clădirea Capitoliului, în timp unei revolte pentru susţinerea preşedintelui Donald Trump.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările