VIDEO Premierul Noii Zeelande, surprins de un cutremur în direct la TV. Reacţia Jacindei Arden la seismul de magnitudine 5,8 pe scara Richter

VIDEO Premierul Noii Zeelande, surprins de un cutremur în direct la TV. Reacţia Jacindei Arden la seismul de magnitudine 5,8 pe scara Richter

Jacinda Ardern, premierul din Noua Zeelandă, surprinsă de cutremur în direct Sursa Youtube

Premierul neozeelandez Jacinda Ardern nu a fost deloc tulburată de cutremurul care a lovit luni capitala Wellington în timp ce făcea un interviu live, ea continuând să dea declaraţii, transmite Reuters, citat de Hotnews.

Ştiri pe aceeaşi temă

Wellington şi zonele din jur au fost zguduite de un seism de magnitudine 5,8, produs la o adâncime de 37 de kilometri.

Când a avut loc cutremurul, Ardern dădea declaraţii în direct pentru o televiziune din clădirea parlamentului, supranumită Stupul - relatează Hotnews.

”Avem un mic cutremur aici, Ryan”, i-a spus ea gazdei emisiunii, Ryan Bridge, în timp ce ea, camera care o filma şi alte lucruri din jur se mişcau din cauza seismului.

”Chiar o zguduială serioasă aici… poate vezi lucruri mişcând în spatele meu. Stupul se mişcă ceva mai mult”, a continuat premierul neozeerlandez.

Ea l-a asigurat pe Ryan Bridge că e în siguranţă şi interviul a continuat: ”Suntem bine, nu suntem sub corpuri de iluminat care să atârne, iar clădirea este rezistentă din punct de vedere structural”.

Înregistrarea momentului a devenit rapid virală pe reţelele sociale. 

Ardern, premier din 2017, este deosebit de populară în Noua Zeelandă pentru modul cum a gestionat mai multe crize, printre care atacul din Christchurch de anul trecut, erupţia vulcanică din decembrie şi actuala pandemie de coronavirus.

Deşi până acum nu s-au raportat daune sau răniţi în urma cutremurului, acesta a durat mai mult de 30 de secunde şi a provocat panică în Wellington, multe persoane aflate la muncă sau acasă ascunzându-se sub mese pentru protecţie, mai notează Reuters. 

Pe aceeaşi temă: 

Nimeni nu este mai presus de lege. Premierului neozeelandez i-a fost refuzat accesul într-o cafenea

Secret Santa la nivel naţional organizat în Noua Zeelandă. Premierul nu a ratat ocazia

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: