VIDEO Australia: un bărbat care şi-a prins piciorul sub tren a fost salvat după ce toţi pasagerii au ridicat vagonul

VIDEO Australia: un bărbat care şi-a prins piciorul sub tren a fost salvat după ce toţi pasagerii au ridicat vagonul

Pasagerii l-au eliberat pe bărbatul care a căzut chiar de pe pragul pe care scria „Mind the gap/ Atenţie la spaţiul gol”. FOTO via „The Independent”

Un pasager dintr-un tren care circula în apropiere de oraşul Perth a alunecat şi şi-a prins piciorul între vagon şi peron. Bărbatul a fost salvat după ce toţi pasagerii au împins vagonul.

 
„Stătea în dreptul uşilor şi avea de gând parcă să rămână acolo, să nu înainteze în vagon, iar piciorul i-a alunecat în spaţiul dintre tren şi peron”, a declarat pentru ABC Australia David Hynes, purtător de cuvânt al operatorului feroviar Transperth. 
 
Hynes spune că mecanicului i s-a spus să nu mişte trenul, iar personalul Transperth încerca să găsească soluţii pentru a-l elibera pe pasager. 
 
„Apoi personalul nostru a mobilizat pasagerii - şi erau mulţi - şi i-a învăţat să balanseze vagonul, să-l împingă de la peron până când l-au putut elibera”, continuă purtătorul de cuvânt. 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările