Statul Islamic arată cum un minor ucide un creştin

Statul Islamic arată cum un minor ucide un creştin

Nigeria: un minor îndoctrinat pregătindu-se de uciderea unui bărbat prezentat ca fiind creştin FOTO SITE via Amaq News

Rămas fără califat în Irak şi Siria, Statul Islamic îşi continuă practica execuţiilor macabre în alte ţări ale lumii. Un filmuleţ cu un minor jihadist ucigând un creştin tocmai a fost difuzat de agenţia de propagandă a reţelei teroriste sunnite.

Statul Islamic ţine să dea semne că încă respiră. Noua sa ţintă sunt creştinii.

Ultimul filmuleţ cu uciderea unui creştin provine din Nigeria, fiind difuzat de Amaq, organul de propagandă al reţelei care a înspăimântat începând cu 2014 întreaga lume cu războaie de cucerire, atentate şi teroare.

În filmuleţ, un minor îndoctrinat cu gândirea jihadistă apare ţinând un pistol în spatele unui bărbat prezentat drept creştin înainte de a-i lua ultima suflare.

O captură din acest filmuleţ ajuns la Amaq de la gruparea Statul Islamic în Africa de Vest, fosta Boko Haram, a fost surprinsă de SITE, un site care monitorizează activităţile Statului Islamic.

Preşedintele american Donald Trump a declarat că a învins Statul Islamic şi a ordonat retragerea trupelor sale din Siria, dar experţii în domeniul securităţii avertizează că reţeaua teroristă va miza pe activarea agenţilor săi adormiţi în diferite regiuni ale lumii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: