Incident macabru în Uganda. Capul tăiat al unui copil, adus împachetat la un protest în faţa parlamentului

Incident macabru în Uganda. Capul tăiat al unui copil, adus împachetat la un protest în faţa parlamentului

Bărbatul a fost arestat în faţa parlamentului Ugandei, FOTO Getty Images

Un bărbat care a adus, într-un pachet, capul tăiat al unui copil a fost arestat în faţa parlamentului Ugandei. Poliţiştii nu au, deocamdată, nicio idee despre intenţiile pe care le avea bărbatul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Joseph Nuwashaba, în vârstă de 22 de ani, a fost arestat în cursul zilei de astăzi şi este, în prezent, în custodia poliţiei ugandeze, scrie BBC
 
Poliţiştii nu au nicio informaţie certă cu privire la ce urma să facă bărbatul cu pachetul ori cum a reuşit să intre în posesia capului de copil. O sursă din poliţia ugandeză a declarat pentru BBC, însă, că un copil a fost dat dispărut, duminică, în Masaka, o localitate din sud-vestul capitalei Kampala. Mai mult, un trup decapitat a fost găsit de poliţişti în apropierea oraşului. 
 
Autorităţile investighează, în prezent, o posibilă legătură între capul de copil deţinut de bărbatul arestat şi cazul din Masaka. 
 
Oricât de şocant este acest incident, nu este pentru prima dată când statul african se confruntă cu ceva similar. În anii 1990 şi la începutul anilor 2000, Uganda s-a confruntat cu un val de răpiri şi ucideri de copii. Mai mult, se crede că organele acestor copii ar fi fost folosie în cadrul unor ritualuri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările