Încă o victimă a furtunii Arwen care a lovit Marea Britanie cu vânturi puternice, ploaie şi zăpadă

Încă o victimă a furtunii Arwen care a lovit Marea Britanie cu vânturi puternice, ploaie şi zăpadă

FOTO CNN

Un bărbat de 35 de ani a murit, vineri, după ce camioneta sa a fost lovită de un copac care a căzut în Aberdeenshire. În aceeaşi zi, un director a decedat după ce un copac a căzut peste maşina lui în Antrim, iar un alt bărbat a murit şi el după ce a fost lovit de un copac care a căzut în Cumbria.

În incidentul din Aberdeenshire, poliţiştii s-au întors la propria lor dubă şi au descoperit că fusese zdrobită de un alt copac.
 
Rafalele au atins viteze de 98 mph în Northumberland, iar aproximativ 120 de camioane au rămas blocate în zăpadă pe M62.
 
În Scoţia, peste 100.000 de oameni au rămas fără curent electric.
 
O avertizare de cod roşu de vânt a fost emisă de Met Office vineri pe coasta de est a Scoţiei şi nord-estul Angliei, cele mai mari viteze de 98 mph au fost înregistrate la Brizlee Wood din Northumberland.
 
Au fost înregistrate rafale de 87 mph la Orlock Head, County Down, în timp ce Inverbervie de pe coasta de nord-est a Scoţiei a înregistrat viteze de 78 mph, iar Aberporth din Ţara Galilor a avut rafale de până la 77 mph.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările