VIDEO Un gest devenit tradiţie: Cum evită Melania Trump mâna soţului său

VIDEO Un gest devenit tradiţie: Cum evită Melania Trump mâna soţului său

Momentul în care Melania Trump îi refuză mâna soţului său, Donald Trump, după aterizarea la Roma FOTO Captură de ecran Huffington Post

Prima-doamnă a Statelor Unite şi-a pus soţul într-o situaţie jenantă în momentul sosirii la Roma, a treia escală a lui Donald Trump în primul său turneu diplomatic în calitate de preşedinte.

Ştiri pe aceeaşi temă

A devenit deja o tradiţie ca Melania Trump să-i refuze mâna soţului său. La Roma, incidentul s-a repetat în momentul ieşirii cuplului prezidenţial american din avion.

Potrivit unui filmuleţ distribuit pe larg pe reţelele sociale, Donald Trump încearcă să o ia de mână pe soţia sa înainte de a coborî pe scara avionului, dar aceasta ignoră gestul său şi începe să-şi aranjeze părul.

Un incident similar s-a produs acum două zile pe aeroportul din Tel Aviv. Preşedintele american i-a întins mâna soţiei sale, dar aceasta i-a respins-o. Atunci Donald Trump a început să-şi ajusteze cravata, cu aceeaşi mână.

Aceste episoade au generat un val de discuţii pe internet. Unii au adoptat chiar hashtag-ul #WeAreAllMelania, în semn de solidaritate cu prima-doamnă a Statelor Unite. Donald Trump a venit la Roma pentru a se întâlni cu Papa Francisc. Programul său mai include deplasări la Bazilica Sfântul Petru şi la Capela Sixtină. La rândul ei, Melania Trump intenţionează să viziteze un spital pentru copii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările