VIDEO Un bloc de apartamente s-a prăbuşit în apropiere de Napoli. Salvatorii caută eventuali supravieţuitori

VIDEO Un bloc de apartamente s-a prăbuşit în apropiere de Napoli. Salvatorii caută eventuali supravieţuitori

FOTO ANSA/FUSCO

Autorităţile italiene au anunţat vineri dimineaţă că au lansat o operaţiune amplă de salvare a unor eventuali supravieţuitori, după ce un bloc de apartamente s-a prăbuşit în localitatea Torre Annunziata, situată la aproximativ 20 de kilometri de Napoli.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE 14.28: O persoană a fost scoasă vie de sub dărâmături, transmite Digi24.

Potrivit presei locale, pompierii mobilizaţi pentru operaţiunile de salvare în cazul blocului prăbuşit la Torre Annunziata caută opt persoane, printre care şi doi copii.

- Ştirea iniţială

Aproximativ 30 de pompieri caută printre dărâmăturile clădirii de cinci etaje prăbuşite parţial vineri dimineaţă, la ora locală 06.20 (07.20, ora României).

Martori de la faţa locului spun că nu au auzit vreo explozie, dar un tren trecuse cu puţin timp înainte înainte de prăbuşire pe şinele din apropierea clădirii din Torre Annunziata.

Presa locală scrie că aveau loc lucrări de renovare a clădirii prăbuşite în apropiere de Napoli.

Pompierii verifică şi structura de rezistenţă a altor blocuri din Torre Annunziata, iar autorităţile au întrerupt circulaţia trenurilor în zonă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: