Un apropiat al lui Kadîrov susţine că cecenii „vor merge înainte până la Berlin” dacă „Putin nu îi va opri” VIDEO

Un apropiat al lui Kadîrov susţine că cecenii „vor merge înainte până la Berlin” dacă „Putin nu îi va opri” VIDEO

Foto: Captură video Twitter

Un apropiat al liderului cecen Ramzan Kadîrov, Magomed Daudov, preşedintele parlamentului cecen, afirmă că unităţile cecene care luptă în Ucraina „vor merge înainte până la Berlin” dacă „Putin nu le va opri”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Daudov a declarat în cadrul unui interviu de propagandă că batalioanele cecene care luptă alături de armata Federaţiei Ruse în Ucraina „duc, înainte de toate, un război sfânt pentru apărarea Islamului”. 
 
De asemenea, preşedintele parlamentului cecen a mai adăugat; „dacă nu îi opreşte Putin”, cecenii vor avansa „până ajung la Berlin”. 
 
„Inshallah, nu ar trebui să fie niciun dubiu că vom lua Doneţk, Mikolaiv, Herson, Odesa. Dacă Vladimir Vladimirovici Putin nu ne opreşte, inshallah, vom merge până la Berlin. Vom câştiga, nu există dubii. Ahmat este puterea! 
 
Preşedintele Vladimir Vladimirovici Putin, astăzi, Ramza Ahmatovici Kadîrov. Fraţii noştri apără Islamul, înainte de toate. Apără valori. Apără măreţia celui atotputernic”, a declarat Daudov. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările