Regina Elisabeta a II-a participă la ultima zi de curse Royal Ascot, unul dintre evenimentele pilot ale Guvernului VIDEO

Regina Elisabeta a II-a participă la ultima zi de curse Royal Ascot, unul dintre evenimentele pilot ale Guvernului VIDEO

Foto EPA EFE

Regina Elisabeta a II-a participă sâmbătă la ultima zi de curse Royal Ascot, unul dintre evenimentele pilot derulate de Guvern pentru a analiza cum este posibilă revenirea în siguranţă la adunări mari, scrie BBC.

Ştiri pe aceeaşi temă

Evenimentul de cinci zile din Berkshire a început marţi.

Tututor participanţilor le-a fost cerut să prezinte, zilnic, dovada rezultatului negativ la un test rapid pentru Covid-19. Două teste PCR trebuie de asemenea efectuate, unul înainte de a participa la eveniment şi unul la final.

Regina, care este pasionată de curse de cai, participă de regulă la întreceri, însă sâmbătă a fost prima sa apariţie de anul acesta. Mulţimea a aplaudat în timp ce ea a sosit cu maşina, purtând o haină verde deschis şi o pălărie asortată. Caii reginei, Reach For The Moon, Tactical, Light Refrain şi King's Lynn vor concura după-amiază.

Anul trecut, evenimentul a avut loc cu porţile închise, din cauza pandemiei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările