Prinţesa Elisabeta, prima femeie din casa regală a Belgiei care a studiat la Şcoala Militară FOTO

Prinţesa Elisabeta, prima femeie din casa regală a Belgiei care a studiat la Şcoala Militară FOTO

Prinţesa Elisabeta a Belgiei FOTO Belga

Prinţesa Elisabeta a Belgiei şi-a încheiat anul de formare la Şcoala Militară Regală (ERM) cu un stagiu intensiv de trei zile la centrul de antrenament comando Marche-les-Dames.

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-un comunicat publicat vineri, Palatul Regal al Belgiei anunţă că prinţesa Elisabeta, în vârstă de 19 ani, a parcurs ultima etapă din anul său de formare la ERM. Moştenitoarea tronului Belgiei şi-a petrecut ultimele 24 de zile la baza Lagland, din Arlon, unde şi-a perfecţionat abilităţile şi tehnicile militare. Această etapă s-a încheiat cu un stagiu intensiv de trei zile la centrul de antrenament comando Marche-les-Dames.

Prinţesa Elisabeta şi ceilalţi cadeţi au trebuit să lucreze în echipă şi să dea dovadă de curaj şi îndrăzneală într-un mediu neobişnuit, se arată în comunicat.

„Am cunoscut oameni fantastici şi am avut multe experienţe”, a declarat prinţesa.

FOTO Belga

Prinţesa Elisabeta, care ar urma să devină comandant şef al armatei belgiene odată cu instalarea pe tron, s-a alăturat ERM pe 31 august 2020, ca parte a primului său an de promovare în ştiinţe sociale şi militare. Este prima femeie din familia regală a Belgiei înrolată la ERM.

Viitorul academic al prinţesei încă nu este cunoscut. Palatul Regal urmează să facă mai târziu un anunţ în acest sens.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările