O româncă şi familia sa au murit într-un incendiu, în centrul Barcelonei FOTO

O româncă şi familia sa au murit într-un incendiu, în centrul Barcelonei FOTO

O româncă, soţul său şi cei doi copii ai lor au murit marţi într-un incendiu care a avut loc în sediul unei foste agenţii bancare din centrul Barcelonei, în care locuiau ilegal.

Ştiri pe aceeaşi temă

Victimele locuiau alături de alte patru persoane în clădirea abandonată. Ceilalţi locatari au reuşit să iasă în curte, unde autorităţile i-au găsit intoxicaţi cu fum, dar în viaţă. Când echipele de intervenţie au intrat în clădirea arsă, au găsit-o pe româncă şi pe familia ei fără suflare. 

„În timp ce ne luptam cu focul, am găsit patru persoane. Serviciile de urgenţă au încercat să le resusciteze, dar din păcate nu au putut face nimic pentru a le salva", a declarat reporterilor şeful operaţiunii.

Imobilul era un fost sediu de bancă care a fost închis în 2019.

Numeroasele clădiri abandonate, nepotrivite pentru cazare, dar ocupate ilegal de oameni fără adăpost în Barcelona şi zonele învecinate, reprezintă un risc serios. Cu aproape un an în urmă, mai multe persoane au murit într-un incendiu la un depozit abandonat şi ocupat de zeci de oameni fără adăpost la Badalona, o suburbie a Barcelonei, scrie El Pais.

Incendiul nu a a afectat şi cealaltă parte a clădirii. Cauza încă nu este cunoscută, dar poliţiştii fac investigaţii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările