Ministrul Sănătăţii al Marii Britanii: personalul din sectorul sănătăţii s-ar putea să fie obligat să se vaccineze anti COVID-19

Ministrul Sănătăţii al Marii Britanii: personalul din sectorul sănătăţii s-ar putea să fie obligat să se vaccineze anti COVID-19

SMinistrul Sănătăţii al marii Britanii, Sajid Javid, a spus că cel mai probabil persoanlul din sistemul sănătăţii va fi obligat să se vaccineze anti-COVID-19, scrie Reuters.

Ştiri pe aceeaşi temă

Javid  a declarat luni la Sky News că obligativitatea vaccinării lucrătorilor din sectorul sănătăţii va ajuta la protejarea pacienţilor şi el nu va fi descurajat de faptul că există deja un deficit de personal în acest domeniu.
 
„Analizăm acest lucru. Încă nu luăm o decizie finală, dar înclin să o fac”, a spus ministrul la Sky News.
 
Marea Britanie a înregistrat luni 36.567 de cazuri noi de COVID-19, în scădere cu 19% faţă de acum o săptămână, arată datele guvernamentale.
 
Este pentru a doua zi la rând când are loc o scădere în comparaţie cu o săptămână anterioară. Au avut totodată loc 38 de noi decese, produse în decurs de 28 de zile de la testarea pozitivă pentru Covid-19.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările