Imagini sfâşietoare din oraşele atacate de ruşi, prezentate în videoclipul piesei cu care Kalush Orchestra din Ucraina a câştigat Eurovision VIDEO

Imagini sfâşietoare din oraşele atacate de ruşi, prezentate în videoclipul piesei cu care Kalush Orchestra din Ucraina a câştigat Eurovision VIDEO

Câştigătorii Eurovision 2022, grupul ucrainean Kalush Orchestra, au prezentat un videoclip pentru piesa „Stefania”, cu care au câştigat finala concursului de cântece. Videoclipul piesei a fost publicat pe pagina oficială de Youtube a trupei.

În videoclip, ei au arătat imagini din oraşe ucrainene şi mame ucrainene care îşi evacuează copiii din război, în timp ce ei înşişi merg să-şi apere patria.
 
„Odată am dedicat acest cântec mamei mele, iar când a început războiul, cântecul a căpătat o mulţime de conţinut nou. Deşi nu există un cuvânt despre război în cântec, mulţi au început să asocieze cântecul cu mama-Ucraina. Mai mult, societatea a început să-l numească imnul războiului nostru! Dar dacă Ştefania este acum imnul războiului nostru, mi-aş dori să devină imnul victoriei noastre”, a spus Oleg Psyuk, liderul grupului.
 
Orchestra Kalush a subliniat că filmul se bazează pe evenimente reale din timpul agresiunii militare din Ucraina din 2022.
Clipul este regizat de Max Xenda şi produs de Stanislav Smirnov.
 
Un tren primeşte numele Stefania Express, în onoarea victoriei Kalush Orchestra la Eurovision
 
Trenul de pasageri nr. 43, care circulă pe ruta Kiev - Ivano-Frankivsk în cursul anului 2022, în programul Ukrzalizniţia, va fi numit oficial „Stefania Express” în onoarea cântecului câştigătorilor formaţiei Orchestrei Kalush la Eurovision 2022 , care provin din regiunea Transcarpatia.
 
„Trenul 43 Kiev – Ivano-Frankivsk în programul acestui an va deveni oficial „Stefania Express”. Gările din Kiev, Kalush şi Frankivsk vor întâmpina acest tren cu cântecul „Stephania”, a declarat duminică dimineaţa Oleksandr Kamişin, preşedintele consiliului de administraţie al SA Ukrzaliznytsia . El a adăugat că va fi primul tren din lume care va purta numele mamei sale. Anterior, trenul numărul 43 se numea „Prikarpattia”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările